<h1>Vær med</h1>

Vær med

Kontaktformular

59471645 445924436216482 2014130943593283584 N

Vær med i valgkampen

Jeg har nu haft æren af i snart fem år at repræsentere midtjyder og socialdemokrater i Europa-Parlamentet. Det har været en fornøjelse, og jeg er stolt over nogle af de ting, vi sammen har opnået. For blot at nævne nogle få vil jeg fremhæve energieffektiviseringsdirektivet, som jeg var chefforhandler på, at vi nu har indført en minimumsselskabsskat på 15% og har gjort det sværere at gemme sine penge i skattely.

Men at der snart er gået fem år betyder også, at danskerne snart skal til stemmeurnerne igen. Helt præcist bliver det den 9. juni 2024. Og selvom jeg er stolt af de resultater, vi har kæmpet for at få igennem, er der stadig meget mere, jeg mener, vi kan gøre bedre. Derfor stiller jeg igen op til Europa-Parlamentet, og her håber jeg på din støtte!

En valgkamp er lang, hård og umulig at klare alene. Derfor har jeg brug for så mange gode kræfter, som overhovedet muligt. Mennesker der sammen med mig vil være med til at gøre en forskel. Så uanset om du er en haj til at hænge valgplakater op, elsker at møde borgere på gader og stræder for at sprede det gode budskab eller bare gerne vil bage en kage og hjælpe til i det små, så har vi brug for dig!

Derfor håber jeg meget, at du vil give en hånd med og udfylde kontaktskemaet. Så tager vi fat i dig og finder ud af, hvordan du bedst kan være en del af kampen for et grønnere og mere retfærdigt Europa.

IMG 4967 (1)

Årets "Fuglsang i den grønne føretrøje" er veloverstået

Hver sommer cykler jeg sammen med gode venner rundt i Midtjylland for at få midtjyderne i tale om EU politik, hvordan EU kan føre an i den grønne omstilling og særligt, hvordan midtjyske løsninger kan bidrage hertil.

Jeg har nu samlet cyklet mere end 1200 km, siden jeg blev valgt ind for at tale med midtjyderne om mit arbejde i Europa-Parlamentet og for at høre, hvad de har af tanker og ideer, som jeg kan tage med mig i mit videre arbejde.

Det er en skøn sommertradition, og i år var ingen undtagelse. Vi var både forbi Vestjylland, Midtjylland og Østjylland. Alle steder vi kom, havde de lokale partiforeninger arrangeret rigtig gode arrangementer. Det blev eksempelvis både til debat ved Skanderborg sø med borgmester Frands Fischer og uddeling af EU kager i Silkeborg. Men vi var også rundt og besøge lokale midtjydske virksomheder, der arbejder for at gøre verdenen til et grønnere sted. Vi var på besøg hos Siemens i Brande, hvor vi fik lov til at komme op i hovedet på verdens største vindmølle. En mølle der alene kommer til at producere strøm til 60.000 personer!

Derudover var vi også fordi Salling Autogenbrug. Her arbejder de på at genbruge meget mere af skrottede biler, end man normalt gør i dag. De gør det ikke, fordi det er en super forretning lige nu, men fordi de tror på, at det bliver den nye standard i fremtiden. Det var inspirerende at møde ildsjælende, som samtidig tager et socialt ansvar ved at være samarbejdspartner med den lokale FGU (Forberedende grunduddannelse).

Til sidst skal det også nævnes, hvor mange glade midtjydske borgere, man får lov at møde på sådan en cykeltur. Det er en fornøjelse at komme rundt i hele regionen og få input om både stort og småt. For mange føles EU ofte langt væk, men når jeg cykler rundt hver sommer, mærker jeg, at interessen og diskussionslysten stadig lever i bedste velgående.

367418407 687509093194992 3093085651255273615 N PHOTO 2023 08 18 19 20 22 PHOTO 2023 08 18 19 22 43